Sunday, April 24, 2011

***** UnTuKMu sHaDa *****

Bese la kan kalo org bru dpt bende bru, itu aje la yg die belek memanjang. Aku pn bru buat blog trase brie plak nk update hri2 tp nk buat cmne kan kalo dh gian. Walaupn sbenonye zaman blog dh mule malap dn agak lewat aku buat, aku x kesah pn sbb aku prcaye medium nk luah prasaan dn kehendak mcm blog nie wujud lg.

Maleh aku nk brhujah pepanjang, kte brpindh pada topik hri ini. Arini aku nk sembang pase SHADA WENTZ ... Shada Wentz @ Shada nie bukanlah spesis hantu sbgaimane yg aku sembang2 seblum nie. Dia juge adalah manusia mcm kite sume...

~~~gambaran mmperlihatkn aku dgn Shada... tp dlm lukisan je la bleh nk propa duk rapat cm 2... giler ke nk buat cmnie dkt 'IPUB @ IP Islam Bukit Mertajam (IPIBM)' nie....~~~~~~


SKET LTAR BLAKANG SHADA YG AKU TAU...

Die ni bakal cekgu bhse omputeh
Pendiam je orgnye..
~~~ dh la yg len carik sendri....
 
KENAPE SHADA???

Jangan salah sngke plak, Shada ni pun bukn buah hati aku tp die la yg menjadik inspirasi aku untuk tuleh blog. Ce tengok die punye blog... aku sendiri pun kalo bukak jadik leka nk bace. Yg besnye dalam blog die ade lukisan yg die buat sendri. Lawo2 plak 2 wlaupun simple je. Aku pn tepikir jugak, ce kalo aku pun melukeh blek ps 2 msuk dlam blog x la boring beno. Dapat lukeh, dapat tuleh...  Tp aku x nk la tiru Shada punye lukisan... nnt ape plak die kte kn. Bek aku lukeh sendri bru la org dpt beza stail kmi.

Shada dh tau pun aku buat blog. Aku mintak maap la kalo die trase pe2 (harap ko bukak dn bace ye Shada kalo x, x gune jugak ko follow aku... hihihihi). Ape yg paling bes, trime kaseh la bebanyak sbb aritu ade ksi nsihat kt aku. Jangan memain, Shada nie pn bleh jdik SIFU dlam pembikinan blog. TQ :D

 yg ni lukisan Shada, aku amek dri blog die... org lidi aje pn tp bleh nmpk sronok untk diliht dn dfahami... jngn marah ye, aku x nk la jdik mcm Farisha Izreen Zolkifli plak........


KLIK KT SNI DOL...

http://www.shadawentz.com/

2 comments:

  1. TEDIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! hahahaha. mengampu lebih ni wei. kah3

    ReplyDelete
  2. i2 sudh msti........hihihihi.....

    ReplyDelete